Euro Panel M.F prodhon kontenier me panele sanduic te kompletuar per zyra, kantier ndertimi, vend roje, banese, tualete, ndertime provizore etj.

europanel-icon2

Euro Panel M.F prodhon panele sandwich në gjatësinë deri 12.30m, por vlen të theksohet që kompania sjell një avantazh, punon me masat e kërkuara nga klienti duke evituar firot në dëm të dyja paleve.

europanel-icon2

Firma realizon prodhimin dhe përpunimin e llojeve të ndryshme të llamarinave ku si bazë ka prodhimin e ulluqeve, tubave të shkarkimit dhe aksesorëve, pra gjithcka që i përket catisë dhe pallateve.

Euro Panel M.F ofron projektim zbatim te kapanoneve me konstruksion metalik dhe mbulim me panele sanduic.

Klientet tane
Per me teper informacion rreth produkteve tona klikoni katalogun

Euro Panel M.F prodhon ulluqe, aksesorë dhe panele sanduic si dhe realizon kapanone dhe konstruksione të ndryshme për cati sipas kërkesave të klientelës. Euro Panel M.F ka një staf të specializur i cili, i jep të gjithë klientëve, studim paraprak të përgjithshëm të objektit, projektim dhe zbatimin final të tij deri në përfundim të cdo lloji, strukture metalike, industriale ose civile.